Dorian Popa, 35 de ani, prins drogat la volan
Dorian Popa, 35 de ani, prins drogat la volan
Exclusiv Social Ultima Ora

FOTO. ȘOC în lumea show biz-ului românesc. Dorian Popa, 35 de ani, prins drogat la volan

Dorian Popa a fost oprit în trafic, vineri seară, în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov.

Dorian Popa a fost testat pozitiv pentru substanţe interzise, fiindu-i prelevate probe biologice.

”La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât  aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, anunță sâmbătă IPJ Ilfov.

Vedeta s-a ales cu dosar penal
Vedeta s-a ales cu dosar penal

El mergea către un magazin pentru a cumpăra ceva.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.