Mesajul lui Donald Trump pentru români în Prima Zi de Paște!
Mesajul lui Donald Trump pentru români în Prima Zi de Paște!
Ultima Ora Breaking News Externe Politic Social

Donald Trump i-a scris lui Iohannis. România e un aliat neprețuit pentru SUA

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a transmis lui Klaus Iohannis, un mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României. ”Aș dori să subliniez că România este un aliat neprețuit atât pentru SUA, cât și pentru Alianța Nord-Atlantică”, se arată în mesajul lui Trump.

„Dragă domnule Președinte, În numele poporului american, vă felicit pe dumneavoastră și poporul român cu ocazia celei de-a 101 aniversări a Zilei Naționale a României pe 1 Decembrie. Cu această ocazie, aș dori să subliniez că România este un aliat neprețuit atât pentru Statele Unite ale Americii, cât și pentru Alianța Nord-Atlantică”, se arată în mesajul președintelui SUA, Donald Trump.

De asemenea, președintele Statelor Unite ale Americi a salutat angajamentul ferm al României în ceea ce privește partajarea responsabilităților și securitatea transatlantică.

”Ne dorim să construim în continuare pe fundamentul Parteneriatului nostru Strategic în următorii ani. Totodată, doresc să-mi exprim aprecierea pentru devotamentul României cu privire la consolidarea valorilor noastre comune ale democrației, statului de drept și economiei de piață libere. Vă rog să primiți cele mai bune urări cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale din acest an”, a adăugat Trump.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.