Donald Trump reacționează. Iranul este distrus. Statele Unite nu vor permite Iranului să fabrice arme nucleare 1
Ultima Ora Breaking News Externe Justiție Politic Social

Donald Trump reacționează. Iranul este distrus. Statele Unite nu vor permite Iranului să fabrice arme nucleare

 Donald Trump: Statele Unite nu vor permite Iranului să fabrice arme nucleare. 

Statele Unite nu vor permite Iranului să fabrice arme nucleare, afirmă preşedintele Donald Trump, avertizând că armata americană va continua să contracarareze ameninţările iraniene.

„Atât timp cât sunt preşedinte al Statelor Unite, Iranului nu i se va permite să deţină arme nucleare”, a afirmat Donald Trump miercuri seară.

Donald Trump a declarat că niciun militar american nu a fost rănit în atacurile Iranului asupra unor baze din Irak. „Forţele americane sunt pregătite pentru orice, dar Iranul pare să facă un pas înapoi, ceea ce este un lucru bun pentru toate părţile implicate şi pentru toată lumea”, a subliniat Trump.

Donald Trump l-a catalogat pe Qasem Soleimani, comandantul militar iranian ucis de armata americană în Irak, drept „cel mai mare terorist din lume”. „Antrena armatele teroriste, inclusiv Hezbollah, pentru a lansa atacuri teroriste asupra unor obiective civile.

A alimentat conflicte civile în toată regiunea. A rănit şi a ucis mii de militari americani, inclusiv prin instalarea minelor artizanale care mutilează şi distruge victimele”, a spus liderul de la Casa Albă, atribuindu-i lui Soleimani ordonarea atacurilor soldate cu moartea a patru militari americani şi uciderea unuia, precum şi protestele violente de la Ambasada SUA din Bagdad.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.