Tăriceanu ajunge la pușcărie. Omul său de încredere urmărit penal. Șpagă de 800.000 de euro
Tăriceanu ajunge la pușcărie. Omul său de încredere urmărit penal. Șpagă de 800.000 de euro
Ultima Ora Politic

DOLIU în Partidul lui Tăriceanu. Nimeni nu se aștepta

DOLIU în Partidul lui Tăriceanu. Nimeni nu se aștepta
Este doliu în ALDE, partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu. Soția consilierului Ionel Cloșca, a fost găsită fără suflare chiar în baia din locuința sa.

Silvia Cloșca, soţia consilierului Ionel Cloșca, ar fi trebuit să împlinească pe 12 ianuarie vârsta de 51 de ani, dar s-a stins din viaţă în Ajunul Crăciunului. Șocul a fost destul de dur pentru familie, pentru că nimeni nu s-ar fi așteptat la moartea fulgerătoare a Silviei.

Ionel Cloșca a găsit-o dimineață, pe 24 decembrie, fără suflare, în baia locuinței.

„Nu mai am cuvinte să spun și nici lacrimi să o plâng pe soția mea. A fost o femeie deosebită, care mi-a dat libertate și posibilitatea să visez. M-a sprijinit în toate proiectele mele și m-a încurajat foarte mult, când am decis să intru în politică. A fost stâlpul meu, echilibrul în viață și bucuria de a trăi. Acum nu știu ce o să fac fără ea. Sunt debusolat, singur și fără orizont”, a declarat consilierul Ionel Cloșcă, potrivit vremeanoua.ro.

Înmormântarea va fi joi, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, chiar atunci când consilierul Cloșcă pregătea la Huși o petrecere de sfârșit de an, pentru partidul sau, ALDE.

Trupul neînsuflețit al femeii este depus chiar la ei acasă, fiindcă soțul a vrut să o mai țină aproape, până când soția sa va fi dusă pe ultimul drum.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.