Doi bărbaţi
Doi bărbaţi
Justiție Ultima Ora

VIDEO. Doi bărbaţi care obligau o fată de 14 ani să întreţină raporturi sexuale au fost arestați. Unul a vrut să o vândă pentru 2.000 de lei

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, după ce au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 14 ani şi au intermediat întreţinerea de raporturi sexuale între aceasta şi alte persoane, contra unor sume de bani.

Unul dintre cei doi bărbați ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a fetei minore, cu un bărbat de la care a primit 1.000 de lei, jumătate din suma cerută în acest scop.

”La data de 13.11.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea a doi inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor.

În fapt s-a reținut că, in cursul lunii octombrie 2022, unul dintre inculpați, a recrutat prin inducere în eroare (promisiuni false de căsătorie), transportat, adăpostit și intermediat unei persoane vătămate minore, cunoscând vârsta reală a acesteia (14 ani),  raporturi sexuale cu diferite persoane de la care a încasat  sume  cuprinse între 100-200 lei, iar in cursul aceleiași luni a întreținut cu victima raporturi sexuale.

Cu privire la cel de al doilea inculpat, din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în cursul lunii octombrie 2022, a întreținut raporturi sexuale cu minora a cărei vârstă o cunoștea și totodată i-a facilitat întreținerea de   raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100-200 lei.

De asemenea, a mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat de la care a primit 1000 lei, reprezentând  jumătate din suma cerută în acest scop.  În aceeași perioadă, a constrâns  o persoană vătămată majoră,  să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, încasând de la acesta  suma de 200 lei.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, anunță DIICOT.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.