PSD le suspendă copiilor săraci bursele sociale!
Ultima Ora Politic

DOCUMENT. Dragnea își înfruntă dușmanii. A început să atace PRESA cu dorința de a o elimina

DOCUMENT. Dragnea își înfruntă dușmanii. A început să atace PRESA cu dorința de a o elimina

PSD (principalul partid aflat la putere în România) caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei neprietenoasă preşedintelui Dragnea. Ordinul a fost dat, în judeţul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare şef de organizaţie PSD trebuie să se prezinte, în termen de patru zile, cu 100 de semnături care să confirme că oamenii sunt de acord ca PSD să sancţioneze posturile de televiziune care-l atacă pe şeful suprem

DOCUMENT. Dragnea își înfruntă dușmanii. A început să atace PRESA cu dorința de a o elimina 1

Adresa este înregistrată la PSD Hunedoara cu nr. 84/14.09.2018 şi sună astfel: „ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în  data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: [email protected]   tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături”.

În cuprinsul adresei se precizează în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. (PSD procedează de obicei altfel? Este campania împotriva televiziunilor neprietene o excepţie?) Liderii PSD sunt informaţi că tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”,  scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Şeul PSD Hunedoara nu a putut comenta subiectul pe motiv că era într-o şedinţă, dar a promis că va reveni cu un apel telefonic de îndată ce se eliberează.

Vom reveni

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.