Nicolae Robu, candidatul PNL la primărie
Nicolae Robu, candidatul PNL la primărie
Ultima Ora Politic Social

DNA a dat buzna în primăria lui Nicolae Robu. Verifica felul în care au fost construite casele copiilor săi

Procurorii DNA au descins luni la primăria Timișoara pentru a ridica mai multe documente, printre care se numără și autorizațiile date de Direcția de Urbanism a primăriei. Interesant este că sunt vizate tocmai casele copiilor primarului Nicolae Robu. Edilul a oferit și o reacție în acest sens, în care le-a luat apărarea fiului și fiicei sale și a susținut că tot ceea ce au reușit aceștia a fost făcut prin propriile lor puteri.

Procurorii DNA au percheziționat primăria Timișoara după o sesizare făcută de un fost angajat care se află acum la Inspectoratul de Stat în Construcții. Nicolae Robu a confirmat prezența unor procurori DNA, dar susține că nu a fost vorba de nimic dramatic: „N-a fost nicio percheziție, nicio descindere în forță a polițiștilor și a procurorilor DNA. Pur și simplu, mai de dimineață s-au prezentat doi procurori de la DNA care mi-au prezentat o adresă și mi-au și explicat conținutul acesteia.”

„Se cereau documente despre parcă opt autorizații de construcție și un proiect de HCL pentru un PUD și certificatele de urbanism conexe. Mi-au explicat că au venit personal ca să poată discuta personal cu cei de la Direcția de Urbanism, pentru că la o altă solicitare pentru alte autorizații de construcție, nu s-au dat din prima toate documentele cerute și a fost nevoie să revină. Ca să nu se mai întâmple așa, au venit personal ca să le explice ce le trebuie”, a spus Nicolae Robu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.