BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
BOMBĂ. VIORICA DĂNCILĂ ÎN CARANTINĂ! FOSTA ȘEFĂ A PSD VREA SĂ CONDUCĂ COMANDAMENTUL ANTICORONAVIRUS
Ultima Ora Politic

Disperare mare în PSD. Vând funcții pe bandă rulantă pentru a rămâne la putere

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a afirmat că PSD face presiuni uriașe, de la cel mai înalt nivel, asupra social-democraților care au semnat moțiunea de cenzură, oferindu-le acestora funcții pentru a îi face să se răzgândească și să susțină Guvernul.

„Nu ascund faptul că sunt niște presiuni uriașe în momentul de față. Practic, în permanență sună telefonul din partea celor de la PSD, de la nivelul cel mai înalt din PSD, pe semnatari ai moțiunii, pentru a-i face să se răzgândească, pentru a încerca să-i momească cu oferte de ultim moment, care de care mai irezistibile. De la funcții publice, până la susțineri în Parlament pe diferite probleme de interes pentru semnatari. Eu cred în tăria de caracter a celor care au semnat această moțiune. De la persoane de la cel mai înalt nivel, fie de la persoane din conducerea Camerei Deputaților, din conducerea Guvernului, oameni care consideră că au pârghii de influență asupra celor care au semnat moțiunea de cenzură. Este o stare de asediu”, a declarat Raluca Turcan, joi, la RFI.

Aceasta a adăugat că „este o decizie deja asumată de PNL, ca premierul propus să fie președintele partidului, Ludovic Orban. Situația este luată în forurile statutare și nu se poate schimba”.

Liderul deputaților PNL a mai spus că se așteaptă ca PSD să facă „neghiobii”, cum ar fi să fixeze votul moțiunii în zile nelucrătoare.

„În raport cu PSD suntem pregătiți pentru toate neghiobiile cu putință, ca să zic așa, pentru că suntem obișnuiți cu Liviu Dragnea președintele Camerei Deputaților. Suntem pregătiți inclusiv pentru fixarea votului la moțiunea de cenzură în zile nelucrătoare, sâmbăta sau duminica, doar-doar acest Guvern se perpetuează la putere. Așadar, noi ne-am dori ca dezbaterea moțiunii de cenzură să se întâmple cam într-o săptămână și depunerea moțiunii să fie undeva la începutul săptămânii viitoare”, a conchis Turcan.

Ludovic Orban a declarat că au fost strânse 237 de semnături pentru moțiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuții cu peste 10 parlamentari pentru susținerea demersului, inclusiv cu aleși de la PSD.

PNL ar vrea să depună luni moțiunea de cenzură la Parlament.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.