Tăriceanu
Ultima Ora Politic

Discuție de ultimă oră între Tăriceanu și Toader. Ce au discutat

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu le-a mărturisit jurnaliştilor că a discutat în urmă cu puţin timp cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Şeful Senatului susţine că nu s-a discutat nimic altceva decât despre raportul MCV şi despre soluţii pentru a implementa măsurile impuse de Comisia Europeană.

„Discuţia s-a axat pe MCV. Ştiţi că urmează să vină o misiune, o echipă din partea Comisiei Europene. Ministrul Toader a avut o întrevedere săptămâna trecută cu procurorul general şi cu procurorul şef al DNA. Am făcut o trecere în revistă a recomandărilor din raportul precedent şi, sigur, să găsim soluţii de accelerare a măsurilor care se impun pentru a ne îndeplini angajamentele. Am discutat aceste lucruri şi cu domnul Timmermans, la Bucureşti.”

Întrebat dacă s-a stabilit şi o dată pentru şedinţa comună în care ministrul Justiţiei să prezinte raportul pe care l-a întocmit, Tăriceanu a spus: Nu am discutat, nu l-am întrebat pe ministru. Nici dânsul nu a deschis problema şi nici eu nu am considerat-o o problema presantă.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.