DIICOT intervine în cazul ministrului intoxicat cu mercur. A fost sau nu mână criminală
Garda forestieră din Brașov, percheziționată de DIICOT. Prejudiciu imens
Ultima Ora Justiție Politic

DIICOT intervine în cazul ministrului intoxicat cu mercur. A fost sau nu mână criminală

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, face primele precizări în cazul plângerii depuse de fostul ministru Doina Pană, potrivit căreia ar fi fost intoxicată cu mercur de o mână criminală.

Doina Pană

Bănilă spune că nu are informații despre un dosar deschis de procurorii din subordinea sa în acest caz.

„Dacă aș fi știut că mă interpelați, m-aș fi pregătit în mod special pentru chestiunea aceasta, însă vă rog să-mi permiteți să mă informez mai întâi, ca să vă pot da un răspuns cât mai complet. Este apanajul procurorului de caz, trebuie să discut mai întâi cu dumnealui și atunci vă voi da un răspuns complet.”, a spus Felix Bănilă, la sediul CSM, potrivit stiripesurse.ro

Fostul ministru Doina Pană acuză că a fost otrăvită cu mercur.

Vicepreședintele PSD susține că incidentul a avut loc în urmă cu un an și jumătate.

Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație foarte gravă. Eram ministrl al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament dar mă simțeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în catitate mare. Am făcut plngere la poliție abia când am demisionat. E o anchetă în delurale și sper din suflet să îi prindă.”, a declarat Doina Pană, în exclusivitate pentru Antena 3.

Dezvăluirea Doinei Pană vine după ce Gabriela Firea a mărturisit că medicii i-au găsit o sârmă în colon.

“Poate că vom rămâne toată viața cu această întrebare, dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală”, a precizat Gabriela Firea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.