DIICOT îl face praf pe Dragnea după ce a declarat că s-a dorit asasinarea sa 1
Ultima Ora Politic

DIICOT îl face praf pe Dragnea după ce a declarat că s-a dorit asasinarea sa

DIICOT îl contrazice pe Liviu Dragnea. Asta după ce liderul PSD a susținut că pe rolul instituției ar exista un dosar legat de tentativa de asasinare îndreptată asupra sa.

DIICOT, într-un răspuns pentru Realitatea TV precizează că nu există în lucru nici un astfel de dosar sau sesizare.

Liviu Dragnea a reluat duminică seară teoria privind tentativa de asasinare îndreptată asupra sa, susținând că la DIICOT există un dosar.

„La DIICOT e o declarație care vorbește despre așa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus asta cu subiect și predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în țara asta să iasă la inveală adevărul o să considerați că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumițe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziți. Nu mai sunt la aceeași intensitate, dar încă mai e”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

„Da, apare numele meu. E un dosar generat de o declarație a cuiva, cred că sunt doi sau trei, care au spus lucruri dovedite despre toate acește mișcări. Cine finanțează, cum au fost finanțate pentru toate aceste mișcări în România. Și spunea ce se intenționa să se facă. Am înțeles că ar fi fost și puțin amenințat. Și stai și te întrebi. În dosarul cu Doina Pană nu se întâmplă nimic. Dosarul acesta. Nu se întâmplă nimic. Altfel cum. Bun. Poate toată lumea e de bună credință și suntem noi suspicioși. Dar dacă nu e așa. Nici măcar nu știu dacă e reală”, a mai spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, duminică seara, că s-ar fi atentat la viaţa fostului ministru al Pădurilor, Doina Pană, analizele medicale dovedind acest lucru, dar că DIICOT tergiversează ancheta.

Liviu Dragnea a vorbit și despre fosta inistră Doina Pană, care susține la rândul ei că a fost otrăvită cu mercur.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.