Ponta va vota la moțiune. La ce rezultat se așteaptă liderul Pro România
Pro România, noi condiții pentru susținerea Guvernului. Ce acceptă și ce nu partidul lui Ponta
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Dezvăluiri incendiare din interiorul partidului lui Ponta. ”Sunt mari probleme”

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat miercuri, la Timişoara, că Pro România mai are mult de muncă pentru promovarea partidului, dar şi pentru transferarea capitalului de încredere al lui Victor Ponta pe formaţiunea pe care o conduce, întrucât foarte mulţi încă îl asociază cu PSD.

„Facem acum o precampanie de promovare a partidului, pentru că ceea ce am remarcat este faptul că oamenii nu-l asociază nici pe Victor Ponta, dar nici pe unii dintre noi, în judeţele noastre, cu Pro România, ci cu PSD. Cred că vom surmonta acest pericol. În luna decembrie, cam 40% dintre alegători îl asociau pe Victor Ponta cu Pro România, ceea ce înseamnă că vom avea încă mult de muncă în a promova partidul şi a transfera capitalul de încredere pe care-l are Victor Ponta pe Pro România, care în toate sondajele este cotat, la încredere, pe locul trei, după Kalus Iohannis şi Gabriela Firea, şi-l indicau ca premierul cu cea mai bună activitate de după 1989″, a detaliat Adrian Ţuţuianu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

În altă ordine de idei, Noi nu oferim locuri pe liste decât celor care sunt în Pro România”, scrie agerpres.ro.

Deputatul de Timiş Adrian Pau a precizat că Pro România are organizaţii constituite în aproape toate localităţile judeţului şi a demarat acţiunea de strângere de semnături, pentru europarlamentare. Deputatul Ion Mocioalcă a afirmat că una dintre deputatele de Timiş ale social-democraţilor, Bianca Gavriliţă, „nu va fi pe un loc eligibil pe lista PSD la europarlamentare”. „Noi nu oferim locuri pe liste decât celor care sunt în Pro România”, a spus Mocioalcă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii