Dezvăluire. PSD toacă zeci de milioane de lei anual cu plata a peste 300 de angajați care taie frunze la câini
Ultima Ora Economic Justiție Social

Dezvăluire. PSD toacă zeci de milioane de lei anual cu plata a peste 300 de angajați care taie frunze la câini

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, descrie, pe pagina personală de Facebook, cum se toacă  banii publici în  ,,epoca pesedista” și vine cu un exemplu concret.

,, Un mic exemplu despre cum funcționează administrația publica în epoca pesedista!

Se toaca zeci de milioane de lei anual cu plata a peste 300 de angajați ai vamii în birouri vamale care nu realizează NICI MĂCAR O OPERAȚIUNE de vămuire. Puteți crede asa ceva? Lăsasem un proiect de HG în 2016 pentru desființarea acestor posturi, proiect aruncat la cosul de gunoi de gloata dragnista bugetofaga, dupa ce reusisera sa-i pacaleasca pe naivii tehnocrati in 2016 ca e nevoie de ele. Stiau ca vor prelua repede puterea si era pacat sa dispara niste posturi numai bune pentru gasca de pilosi si amante.

Mai mult, au reusit sa-si pregateasca terenul si sa-i pacaleasca pe aceiasi tehnocrati sa infiinteze la nivelul aparatului central vamal o funcție complet inutila, de tăiat frunze la caini: cea de vicepreședinte. Apoi, dupa 2016, au mai infiintat si ei inca una de director general adjunct, la fel de inutila. Se toaca astfel lunar, numai pentru aceste doua funcții, mai mult de o suta de mii de lei pe salariile brute, deplasări în tara și în străinătate, secretariat, cabinet cu consilieri, șoferi si 3-4 autoturisme avute zilnic la dispoziție!!

Și acum câteva date concrete pentru a înțelege mai bine cum funcționează administrația pesedista.

Postul de director general adjunct a fost creat cu dedicatie inițială pentru o unealta a Reginei vamilor, un anume Mutescu.

Cu vreo doua luni în urma, când tandemul de pușcăriași Dragnea-Valcov dețineau puterea absoluta în România, acest post a fost scos la concurs pentru definitivarea pe funcție a unei slugi colectoare din Slatina, un anume Nache adus în vama de Blondă (la propriu sau la figurat, cum doriți dvs.!!)

Prin decapitarea lui Daddy și iminenta condamnare a infractorului Valcov, s-a întărit aripa de putere a clovnilor fiscalității din România, tandemul Orlando-Ostropel. Aceștia vor să-și impună acum omul lor, un bezmetic intoxicator, Dorel Fronea pe numele lui.

Cu toții, cei trei pilosi, Mutu, Nache și Dorel, se vor bate cu toate mijloacele din dotare la concursul din 21, luna aceasta, pentru ocuparea acestui post, cu scopul evident de a-și permanentiza rolul de sluga.Dacă nu ar fi un concurs regizat, nici unul dintre ei nu și-ar putea depăși conditia de semi-analfabeti profesional.

E strigător la cer și cu toții asistam neputincioși la dezmățul pe bani publici a hoardei pesediste.

Aloooo, pe la parchete mai lucrează cineva? Dacă da, supravegheați acest concurs!!!”, scrie Gelu Diaconu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.