Dragnea a luat Decizia. Când o va da afară din PSD pe Gabriela Firea
Ultima Ora Politic

DEZVĂLUIRE BOMBĂ. Liviu Dragnea pregătește ARESTĂRI. E vizată soția președintelui Klaus Iohannis

BOMBĂ. Liviu Dragnea pregătește ARESTĂRI. E vizată soția președintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Laurențiu Ciocăzanu spune pe pagina sa de facebook că liderul PSD Liviu Dragnea ar pregăti o serie de arestări în următoarele 50 de zile. Printre cei vizați ar fi Carmen Iohannis, o serie de jurnaliști ostili PSD și oameni politici.

”Dragnea ar pregăti arestări ale unor oameni-cheie din politică şi presă. Printre ei, soţia preşedintelui Iohannis, rivali din PSD, vedete Realitatea TV, alţi ziarişti. Model Erdogan. Apoi, ofensivă totală cu ANAF şi funcţionari ai statului împotriva a 11 publicaţii online de opoziţie. „Băsescu e de partea noastră, e disperat cu Udrea”, ar fi povestit Dragnea în cerc restrâns. Atacul ar urma să fie dat cu ajutorul unor procurori şi judecători de pe lângă judecătorii mici, nume necunoscute dar dispuse să fie complici ai Grupului Infracţional Organizat care a pus stăpânire pe România acum doi ani.

Planul ar fi pregătit pentru următoarele 50 de zile! Credeţi? Eu, da! Dacă chiar va deveni…realitate, atunci totul va fi posibil cu complicitatea instituţiilor statului. Exact aşa cum a făcut Jandarmeria în 10 august: a dat omorul unei populaţii paşnice de 200.000 de oameni, executând un ordin politic şi încăcând legea. Se vor găsi oare cozi de topor în justiţie, Poliţie (DIPI), servicii, ANAF, care să permită „executarea” opozanţilor PSDracnea după model Erdogan? Vom vedea.

DEZVĂLUIRE BOMBĂ. Liviu Dragnea pregătește ARESTĂRI. E vizată soția președintelui Klaus Iohannis 3

Dar planul sigur există şi parţial a demarat (vezi incriminarea lui Oreste, Claudiu Popa şi Emma Zeicescu pentru nişte banale pipe cu iarbă). Şi supra-mediatizarea „cazurilor” la televiziunile parte din plan, pentru a-i anestezia pe cei din interiorul statului mai greu de convins că e ok aşa ceva. Asta înseamnă că oricare dintre noi poate fi „agăţat” cu ceva de un procuror dispus să arunce la beci un jurnalist care nu tace. Mă întreb deja cu ce motiv mă vor sălta pe mine!”, spune jurnalistul.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.