Consilierul municipal în Sectorul 1 din București, userista Clotilde Armand face o dezvăluire de senzație. Firma Tel Drum
Ultima Ora Economic

Dezvăluire Bombă. Firma de casă a lui Dragnea, Tel Drum ia bani cu sacul de la români deși e în insolvență

Consilierul municipal în Sectorul 1 din București, userista Clotilde Armand face o dezvăluire de senzație.

Firma Tel Drum despre care procurorii DNA spun că ar fi firma de casă a liderului PSD Liviu Dragnea, societate comercială aflată în insolvență câștigă licitații pe bandă rulantă: Ultima fiind chiar în județeul de baștină a liderului PSD, Teleorman.

”Cu cifrele Tel Drum pe masă. Viitorul lui Dragnea arată bine!

Tel Drum tocmai a câștigat încă o licitație în valoare de 10 milioane de lei de la Consiliul Județean Teleorman. Și pentru că marelui socialist al țării îi plac foarte mult cifrele iată câteva date.

Prejudiciul din dosarul Tel Drum este echivalent cu:- peste 100.000 de pensii medii timp de un an,- pensiile a 10.000 de români timp de un an, – 50.000 de salarii medii timp de un an, – construcția a 2 spitale de Oncologie și Radioterapie Pediatrică ”, spune membra USR Clotilde Armand.

Dezvăluire Bombă. Firma de casă a lui Dragnea, Tel Drum ia bani cu sacul de la români deși e în insolvență 1 Dezvăluire Bombă. Firma de casă a lui Dragnea, Tel Drum ia bani cu sacul de la români deși e în insolvență 2 Dezvăluire Bombă. Firma de casă a lui Dragnea, Tel Drum ia bani cu sacul de la români deși e în insolvență 3 Dezvăluire Bombă. Firma de casă a lui Dragnea, Tel Drum ia bani cu sacul de la români deși e în insolvență 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.