DEZVĂLUIRE BOMBĂ DIN PSD! PONTA O ÎNGROAPĂ PE FIREA. CE PLĂNUIEȘTE FOSTUL PRIM-MINISTRU. FOTO
DEZVĂLUIRE BOMBĂ DIN PSD! PONTA O ÎNGROAPĂ PE FIREA. CE PLĂNUIEȘTE FOSTUL PRIM-MINISTRU. FOTO
Ultima Ora firea Politic ponta psd

DEZVĂLUIRE BOMBĂ DIN PSD! PONTA O ÎNGROAPĂ PE FIREA. RĂZBUNARE CUMPLITĂ. FOTO

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea și Dăncilă dezvăluie că Victor Ponta, liderul Pro România va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei.

PSD și-a desemnat candidatul în persoana Gabrielei Firea. Ponta ar putea fi cel mai probabil alesul Pro România care se bate pentru scaunul de edil șef al Bucureștiului.

”Dacă Victor Ponta se limitează doar la a pune apă la rădăcina Pro România, în 2024 poate spera să-i sufle emisiunea Andreei Crețulescu.

În România și nu doar în România, politica e pe bani, iar personajul care și-a lansat candidatura la prezidențiale în 2014 după o rețetă nord asiatică, nu va putea să-și facă intrarea în 2024 pe bicicleta sau, asemenea lui Dan Barna, pe trotineta.

Un motiv serios pentru care nopțile Gabrielei Firea și ale lui Marcel Ciolacu nu mai sunt liniștite de la o vreme încoace.

Mai mult ca sigur Victor Ponta va candida la Primăria Capitalei. Nu prea este o opțiune. Mai degrabă am spune că a ajuns în sectorul labirintului politic unde opțiunea se face între înainte sau în groapa cu lei. Iar umbra lui Victor Ponta aduce din ce în ce mai tare cu cea a lui Traian Băsescu.

Viorica Dăncilă o execută astăzi pe Anca Alexandrecu. Se pregătește Vâlcov

Dacă în 2014 propunea un plan politic construit pe ideea unității și regăsirii solidarității naționale, astăzi, strâns cu ușa va intra în scenă ca elementul de perturbare națională.

Din ce în ce mai singur, Victor Ponta, un diplomat nu degeaba asemănat cu Nicolae Titulescu, se vede nevoit să facă declarații stridente, să vomite, să se ia la trântă cu statul paralel mai înainte de a spăla parchetul etc.

Să fie omul orchestră, să ne dezbine oricum pentru a-și așterne la picioare mulțimile după ce le-a reconciliat. Acesta este planul, dar de la plan la acțiune apar și elemente surpriză.

Unii ar zice că toate calculele de mai sus sunt inutile și doar podul de flori spuiritual cu Liviu, pardon George Maior, ar fi suficient pentru ținta aleasă. Fals!

Sunt situații din care viața a extras expresii ca a nu avea mamă, a nu avea tață, și suntem în prezența uneia dintre ele.

Președintele Pro România are  experiența pisicii care a căzut de 8 ori și știe că puterea se ia, nu ți-o poate da nimeni. Doar numai Dumnezeu, dar nu doxologia este domeniul de preocupare.

Marea problemă a lui Victor Ponta nu este PSD. Este chiar el însuși. A mințit de atât de multe ori, și-a sacrificat fără să clipească prietenii, colegii și chiar rudele, încât nici pe tandemul cu Timișoara nu se mai poate baza măcar 50%.

Iar în București, oameni ca Marian Vanghelie sau Cristian Popescu Piedone nu intră în scenă să bată din călcâie.

Mai repede aleg expresia ”mor cu dușmanul de gât”. Singurul element neglijat de Victor Ponta în planurile de viitor puse deja la punct  este ura imensă pe care a lăsat o în urmă.

Iar PSD, adaptabil dovedit la vicisitudinile vieții ar putea să intre într-un balans periculos. Vom vedea.

Date fiind cele spuse, episodul grotesc cu Aurelia Bădulescu și Nicușor Dan capătă alte valențe. În loc de încleștare ar merita să vedem un fel de ultim vals înaintea scufundării Titanicului. O tentativă disperată a protagoniștilor de a se menține la suprafață pe o mare foarte tulburată.

”Dacă Firea continuă shoppingul, falimentul este inevitabil. Primăria Capitalei recunoaște că a umflat bugetul cu 2 miliarde”

Iar ieșirea la terasă, cum ar spune unii, la cârciumă , cum ar spune alții, a fost elocventă. Premierul se încadra în peisaj atât de bine încât se pierdea sub ochii asistenței, în vreme ce Nicușor Dan părea că stă pe cioburi. Ce se va întâmpla cu lentoarea liberală  în fața tăvălugului Ponta?

Doar Gabriela Firea are ultimul cuvânt!”, anunță Anca Alexandrescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.