Se menține procentul dezastruos pentru PSD-ALDE: doar 20%
Ultima Ora Politic

Dezastru pentru PSD anunțat de la Bruxelles. Liviu Dragnea pierde alegerile. DOCUMENT

Parlamentul European, PE, a publicat cel mai nou set de estimări referitoare la cum ar putea arată componentă să după alegerile din 26 mai. Față de estimările trecute, PNL întrece acum PSD la numărul de eurodeputați.

„Parlamentul European a publicat un nou set de estimări despre cum ar putea arată componentă să după alegeri, în baza sondajelor realizate în cele 28 de state membre înainte de 15 aprilie 2019.Cifrele provin dintr-o compilație a sondajelor reprezentative efectuate de institute naționale de sondare a opiniei publice din statele membre și agregate de Kantar Public în numele Parlamentului European.Noile informații sunt extrase din 43 de sondaje de opinie special dedicate alegerilor europene, efectuate în 21 de țări”, se arată într-un comunicat de presă remis joi Ziare.com.

Dezastru pentru PSD anunțat de la Bruxelles. Liviu Dragnea pierde alegerile. DOCUMENT 1 Dezastru pentru PSD anunțat de la Bruxelles. Liviu Dragnea pierde alegerile. DOCUMENT 2 Dezastru pentru PSD anunțat de la Bruxelles. Liviu Dragnea pierde alegerile. DOCUMENT 3

PE precizează că informațiile din setul anterior de estimări, publicat pe 29 martie, au fost actualizate cu cifre referitoare la Regatul Unit, pentru a facilita comparația cu noul scenariu al participării acestuia la alegeri.

Astfel, România va avea 32 de locuri în Parlamentul European. Potrivit estimărilor din această luna, PNL va ocupă mai multe locuri decât PSD.Acestea vor fi ocupate astfel:PNL – 9PSD – 8Alianța 2020 USR PLUS – 6ALDE – 4Pro România – 4UDMR – 1PMP – 0.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.