Firea a plecat în Londra să se trateze. Mesaj cu subînțeles pentru PSD. ”Mă voi întoarce”
Gabriela Firea e în corzi. A fost dată în judecată
Ultima Ora Breaking News Justiție Politic Social

Dezastru pentru Gabriela Firea. Primarul General riscă ani grei de Pușcărie. Plângere penală

USR a depus, marți, plângere penală împotriva primarului general Gabriela Firea în scandalul privind achizițiile supraevaluate de la Spitalul clinic pentru copii „Victor Gomoiu”.

„Am depus azi la DNA plângerea împotriva Gabrielei Firea. Sesizarea detaliază circumstanțele în care Gabriela Firea și aparatul administrativ au ezitat să pună la dispoziția consilierilor municipali informațiile de interes public din Raportul întocmit de Corpul de Control în urma verificărilor de la Spitalul Gomoiu.

Deși cunoștea situația, raportul și recomandările Corpului de Control, Gabriela Firea și aparatul administrativ nu și-au îndeplinit obligațiile legale și din fișa postului. Concret, deși au luat la cunoștință și au avut indicii că s-au efectuat operațiuni și acte ilicite ce pot atrage răspunderea penală, conducerea Primăriei a omis sesizarea de îndată a organelor de urmărire penală, așa cum prevede legea.

Dacă nu ar fi avut ceva de ascuns, Gabriela Firea ar fi trebuit să prezinte opiniei publice situația de la Gomoiu. Faptul că nu a făcut-o este un indiciu că întreaga situație ar trebui investigată de procurori”, scrie Ana Ciceala (USR) pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii