Proiect pentru protecția minoritățile naționale în CE. Ce s-a discutat
Ultima Ora Politic

DEZASTRU. Comisia Europeană face ANUNȚUL DEVASTATOR. ”Țara cu cel mai mare deficit bugetar și dezechilibru economic”

DEZASTRU. Comisia Europeană face ANUNȚUL DEVASTATOR. ”Țara cu cel mai mare deficit bugetar și dezechilibru economic”

Victor Ponta face la B1 TV  un anunț important pentru România. După numeroasele lovituri de la Comisia Europeană, primim un avertisment cu privire la bugetul țării. Suntem catalogați ca fiind țara cu cel mai mare deficit bugetar, țara care a cheltuit cei mai mulți bani pe care nu îi are și țara cu cel mai mare dezechilibru economic. Liderul Pro România completează că aceste lucruri vin în urma ”gogoșilor” vândute de Lia Olguța Vasilescu cu Legea Pensiilor și Legea Salarizării.

”Pe mine nu mă interesează ce face PSD și pe cine mai dă afară Dragnea. Mă interesează că am primit o rezoluție de la Parlamentul European referitoare la statul de drept. Azi, Comisia Europeană ne-a trimis o atenționare oficială că suntem țara cu cel mai mare deficit bugetar și țara cu cel mai mare dezechilibru economic. De asemenea, suntem țara care cheltuie cei mai mulți bani pe care nu-i are.

Toate minciunile și gogoșile Olguței cu salarii și pensii se vor termina. Nu vorbește nimeni despre asta, dar vorbim despre Drăghici și alte genii. Nu vorbim că suntem în pericol de a intra în criză înainte de preluarea președinției Consiliului UE. Ne ducem spre dezastru cu veselie și știri despre Drăghici.

Legea Salarizării e o catastrofă legislativă. După N Ordonanțe de Urgență nu se poate aplica și oricum ne-a dus în dezechilibru uriaș. Legea Pensiilor e așa de bună că Olguța a plecat de la Ministerul Muncii și nu o mai susține în Parlament.

În Legea Pensiilor scrie de 140 miliarde lei pentru pensii în 2021. Orice om, nici nu trebuie să știe economie, își dă seama că România nu va avea 140 de miliarde de lei. 140 de miliarde căzute din cer sau de unde?”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii