sunt singurii dintre fidelii lui Dragnea care au supravietuit in guvern.
Bombă în Guvern. Dăncilă face curățenie. Nume grele date afară
Ultima Ora Politic Social

Deși nu a votat referendumul pe justiție, Viorica Dăncilă s-a îndrăgostit de el, brusc, la Cotroceni

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, la finalul consultărilor de la Cotroceni, că i-a propus preşedintelui Iohannis formarea unui grup parlamentar care să coordoneze demersurile de modificare a Constituţiei.

„Am reiterat pozitia PSD si anume ca rezultatul votului este foarte important, ca dincolo de declarati este important sa dam dovada de actiune pentru a pune in practica cat mai repede rezultatele referendumului.

Am propus domnului presedinte formarea unui grup la nivel de parlament, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, care sa discute cu toate partidele politice, pentru ca stiti ca este nevoie de consens. Sa facem operational cat mai repede acest grup, astfel incat aceasta revizuire a Constitutiei sa fie pusa in practica cat mai repede.

Urmeaza ca acest grup sa fie format cat mai repede. Speram sa raspunda toate partidele politice. Speram ca acest grup sa ajunga cat mai repede la concuziile necesare, astfel incat sa putem sa transpunem referendumul in practica”, a declarat Dăncilă.

Premierul a precizat că PSD nu doreşte ca referendumul pentru revizuirea Constituției să se suprapună cu alte tipuri de alegeri, pentru că ar încălca recomandările Comisiei de la Veneţia.

Reamintim că premierul Dăncilă a declarat că nu a votat referendumul pe justiție, pe care acum îl susține cu tărie.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.