Deputatul mitralieră vrea miting împotriva magistraților. ”Orice om poate să participe”
Update: de data asta vrea să-i scape pe mituitori. Deputatul ”Mitralieră” vine cu o nouă propunere
Ultima Ora Politic

Deputatul mitralieră vrea miting împotriva magistraților. ”Orice om poate să participe”

Deputatul mitralieră, Cătălin Rădulescu, cere susținerea unui miting pentru secția de investigare a magistraților. Deputatul PSD consideră că este necesară existența acestei secții.

„Eu am cerut să susţinem organizarea unui miting de susţinere pentru existenţa acestei secţii de investigare a procurorilor. Eu cred că dacă noi vom cere să vină şi cealaltă parte din populaţie care susţine existenţa acestei secţii şi să arătăm aceşti procurori şi judecători care au făcut abuzuri să răspundă, eu cred că voi veni foarte mulţi români”, a afirmat Cătălin Rădulescu după şedinţa grupului parlamentar al PSD.

El a explicat că „orice om poate să participe la un miting sau să ceară un miting de susţinere pe anumite probleme”.

„Eu cred că şi restul oamenilor peste aceşti 10.000 de oameni care sunt tot timpul prezenţi, o mie, două mii, cinci haştagişti, 30 de comunişti, or fi şi vreo câteva milioane de oameni care nu se duc la aceste mitinguri şi care, cred eu, că, neducându-se la aceste mitinguri, susţin alte idei şi o altă opţiune. Eu cred, deranjul foarte mare este că există această Secţie de investigare a abuzurilor magistraţilor (…) şi pe mulţi care au făcut abuzuri îi deranjează că s-ar putea, la rândul lor, pentru dosarele pe care le-au făcut fără probe, cu martori mincinoşi, cu denunţător, cu multe alte lucruri, cu bileţele de condamnări, s-ar putea să ajungă să dea cu subsemnatul şi material şi penal, să îşi piardă şi acest statut de magistrat pe care îl are în anumite condiţii pe care nu-l respectă”, a spus Rădulescu.

El a mai menţionat că i-a venit această idee după ce a discutat „cu foarte mulţi magistraţi”.

„Abia azi mi-a venit (ideea – n.r.), mie îmi vin ideile, aşa, noaptea şi a doua zi le spun. Şi mi-a venit această idee, discutând ieri şi alaltăieri cu foarte mulţi magistraţi, dar şi procurori şi judecători, că ar trebui ca şi altă lume, cealaltă parte din lumea asta, să susţină această secţie de investigare a acestor abuzuri, pentru că cine doreşte ca această secţie să dispară sunt întocmai cei care au făcut abuzuri şi atunci hai să susţinem şi noi ceilalţi, eu cer acest lucru. Şi eu cred că restul populaţiei vrea să existe această secţie tocmai ca să arate lumii şi poporului român pe cei care au făcut aceste abuzuri şi ei să păţească ce au păţit şi alţii care au fost abuzaţi”, a mai spus Rădulescu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii