Delir total în PSD! ”Mitralieră” vrea să dea pensionarii afară din România
Ultima Ora Politic

Deputatul ”mitralieră” CUVINTE dure pentru semnatarii scrisorii. ”Niște tractoriști”

Deputatul ”mitralieră” CUVINTE dure pentru semnatarii scrisorii. ”Niște tractoriști”

Catalogare fără precedent a semnatarilor scrisorii anti – Dragnea. Deputatul Cătălin Rădulescu a folosit cuvinte extrem de dure pentru a-i descrie pe social – democrații care au cerut demisia lui Liviu Dragnea. În viziunea lui Rădulescu, puciștii social – democrați sunt niște tractoriști.

„O privesc pe de o parte cu silă, pe de altă parte cu îngrijorare, criticând neconduita şi atitudinea nestatutară a colegilor, care transmit astfel de scrisori publice. Am văzut că se poziţionează o parte că discuţiile vizavi de abuzurile care s-au făcut în justiţie au adus scăderea în sondaje, ceea ce mi se pare o aberaţie incredibilă. Discută colegi care până acum aveau dosare. Disputa asta e publică, e urâtă, ne bagă pe toţi în aceeaşi oală. Totuşi, dintre oamenii ăştia nu suntem chiar… eu sunt medic chirurg, nu toţi suntem tractorişti care am ajuns vicepremieri sau eu ştiu, electricieni care am ajuns miniştri. Facem unii parte şi din familii burgheze sau semi-burgheze de pe vremuri, suntem intelectuali, nu poţi să bagi chiar pe toată lumea într-o oală şi toate mizeriile astea să se răsfrângă asupra noastră, a tuturor, din cauza unora care au nişte interese personale. Eu nu mai înţeleg ce interese au colegii mei, ca să-l dăm jos pe Dragnea? Aşa şi, dacă-l dăm jos pe Dragnea, ce se va întâmpla?”, a declarat Rădulescu pentru RFI.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii