Deputatul Mitralieră a izbucnit la adresa lui Ponta. ”Dragnea e prietenul meu, nu-l trădez”
Ultima Ora Politic

Deputatul Mitralieră a izbucnit la adresa lui Ponta. ”Dragnea e prietenul meu, nu-l trădez”

Deputatul Mitralieră a izbucnit la adresa lui Victor Ponta, după ce liderul Pro România a declarat că a fost rugat de acesta să îl primească la el în partid, însă l-a refuzat. Cătălin Rădulescu se declară indignat de afirmațiile lui Ponta, precizând că este prieten cu Dragnea și că nu l-ar trăda niciodată.

„Astăzi am aflat ca PONTA a spus la Adevarul live , ca m-a refuzat pe mine sa intru in Pro România . Reacția mea a fost între a rade in hohote sau sa ii raspund . Și ii raspund : mai ex -președinte Psd ( făcut de noi) ,ex -securistule și adulator Lgbd , pe lângă faptul ca ești un securist nu ai nici caracter , minți fără sa ai vreo remușcare : niciodată nu ti-ai permis sa ma inviti la vreo discuție sa îmi propui sa intru in Pro România , pentru ca știi ca eu nu trădez , pentru ca știi ca eu sunt prietenul Președintelui Dragnea și știi ca nu suport securiștii și Informatorii .

Faptul ca încerci sa te agăți de numele meu e jalnic pentru tine , pentru ca ești atât de mic și de trist încât o sa rămâi ca o amintire de doi bani in ochii poporului roman , ca unul care a abandonat Psd -ul prin demisie pe Facebook și unul care a dat Ok -ul statului paralel și rudelor și prietenilor lui sa facă dosare la comanda pe tinte politice și tinte de oameni de afaceri , liderilor Psd din toate județele și oamenilor de afaceri susținători ai Psd -ului , ca sa fie anchetați și condamnati nevinovați !Si atunci cum a-și fi putut eu sa îmi doresc sa vin in partidul tău de securiști Victore ?

Nu numai ca nu mi-am dorit sa vin la tine sau sa inițiez o discuție cu tine , ci am sperat ca in afara de a fi un mic securist ești om , un om cu caracter , bun simt , buna creștere și mai ales un om cu principii. Dar nu , pentru mine , cât și pentru marea majoritate a Psd ești un trădător , un securist , un ( restul știu cei de la Sie ) și atât ! Nu te poți compara in viața vieților , cu președintele Dragnea , nici la caracter nici la cei 7 ani de acasa nici la curaj și nici la loialitate fata de pad și echipa lui . Stai liniștit , nu m-ai cunoscut deloc . Fata de tine nu îmi trădez prietenii, nu îmi trădez partidul și nu îmi trădez poporul”, scrie deputatul Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.