Arestări în PSD! Omul lui Dragnea și Dăncilă dus la Pușcărie! Urmează dezvăluiri. FOTO
Șoc în PSD. Val de Revoltă împotriva lui Dăncilă. Un grup de parlamentari fac anunțul decisiv pentru soarta Guvernului Orban
Ultima Ora Politic

Deputat PMP, aplaudă moțiunea. ”Nu avem voie să ratăm glonțul de aur care duce PSD în istorie”

Deputatul PMP Petru Movilă a declarat, marți, că moțiunea de cenzură trebuie depusă cât mai repede, pentru ca opoziția să nu rateze „tragerea glonțului de aur care să ducă Guvernul PSD în istorie”. El a afirmat că sunt circa 20 de parlamentari instabili care ar vota împotriva moțiunii.

„PMP susține fără nicio reținere, fără nicio rezervă moțiunea de cenzură inițiată de PNL. În acest sens au avut loc discuții între conducerea PMP reprezentată de Eugen Tomac și conducerea PNL reprezentată de Orban. Din punctul de vedere al PMP toate lucrurile sunt în ordine, în sensul că am transmis lista cu semnături a tuturor colegilor deputați și senatori și ne-am asigurat că vor fi prezenți atunci când în Parlament se va dezbate și se va vota moțiunea de cenzură. Nu avem dreptul să ratăm această șansă, această ocazie. Nu avem voie să ratăm tragerea glonțului de aur care să ducă Guvernul PSD în istorie pentru că este absolut necesar ca această moțiune de cenzură să treacă”, a declarat Petru Movilă, în Parlament.

El a adăugat că sunt circa 20 de parlamentari instabili care ar putea lua decizia de a vota împotriva moțiunii.

„Sunt 15-20 de parlamentari instabili politic, care în orice moment pot negocia și pot face ca moțiunea de cenzură să nu treacă. (…) Oamenii care sunt instabili nu înțeleg care le este rolul în Parlament și nu înțeleg că românii au nevoie de un guvern care să guverneze”, a adăugat Movilă.

Deputatul PMP a anunțat că discuțiile între formațiunea din care face parte și PNL vor fi reluate în vederea depunerii de urgență a moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Din punctul nostru de vedere spunem foarte clar că între partidele care susțin această moțiune nu trebuie să existe niciun fel de fisură sau orgolii. Trebuie să înțeleagă că momentul politic și istoric e mai important decât ceea ce își doresc aceste partide în plan personal. Le-am spus clar că PMP nu participă la campanii de imagine, ci doar la susținerea unei moțiuni de cenzură. Vom relua discuțiile clare cu PNL și celelalte partide. Orice întârziere a depunerii moțiunii de cenzură este un câștig pentru PSD. Noi sperăm ca în timpul cel mai scurt”, a adăugat Movilă.

Totodată, Movilă a susținut că moțiunea de cenzură ar trebui depusă fără a avea garanția numărului necesar pentru a fi adoptată.

„Această săptămână poate fi un timp în care se poate depune moțiunea de cenzură, pentru că numărul de semnpturi ecistă pentru a fi depusă. Noi contăm pe maturitatea multor parlamentari și pe opinia publică, oameni și ONG care fac presiunea corectă asupra unor politicieni să voteze moțiunea de cenzură Continuăm azi și mâine discuțiile”, a conchis Movilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.