Depeche Mode revine la București, pe 26 iulie
depeche-mode-la-bucuresti-pe-26-iulie-2023_size24
Social Ultima Ora

Depeche Mode revine la București, pe 26 iulie. Programul și regulamentul de acces pe Arena Națională. VIDEO

Legendara trupă rock, Depeche Mode revine la București miercuri, 26 iulie 2023, în cadrul turneului mondial “Memento Mori” și concertează pe Arena Națională.

Accesul pentru publicul general la concertul Depche Mode,vse va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete:

·  posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe la intrarea din Strada Maior Coravu;

·  posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;

·  posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Posesorii de pachete VIP 1 Hot Seat  și VIP 2 Early Entry sunt rugați să consulte informările privind programul corespunzător pachetului deținut,  primite pe adresele de email folosite la achiziționarea pachetelor.

Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziționat biletul. Participanții la eveniment sunt rugați să consulte harta sectoarelor pentru detalii.

Mai mult, Primăria Municipiului București vine în întâmpinarea bucureștenilor și turiștilor care participă miercuri, 26 iulie 2023, la concertul trupei Depeche Mode organizat pe Arena Națională și prelungește programul transportului în comun.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 să funcționeze cu un program de circulație prelungit până la ora 00.30, pentru a asigura transportul spectatorilor care participă la concert.

De asemenea, liniile de noapte N1 și N10 vor circula la un interval de 15 minute până la ora 00.30.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.