Demisie-șoc în PSD: omul lui Bădălău, parlamentar de Giurgiu, s-a dezis de Dragnea
Ultima Ora Politic

Demisie-șoc în PSD: omul lui Bădălău, parlamentar de Giurgiu, s-a dezis de Dragnea

Dragena mai pierde un deputat. Andrei Alexandru, deputat ales pe listele PSD Guirgiu, organizație condusă de ministrul economiei Nicolae Bădălău a demisonat din partidul condus de Liviu Dragnea.

”Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri ”la două capete”, de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…În aceste condiții, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”, a postat pe Facebook Alexandru Andrei, deputat de Giurgiu.

Demisie-șoc în PSD: omul lui Bădălău, parlamentar de Giurgiu, s-a dezis de Dragnea 1

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii