Demisie de ultimă oră în Parlament. Tăriceanu este Șocat. ”Cea mai mare dezamăgie a mea”. FOTO 3
Tăriceanu a decis. Va susține Guvernul Orban
Ultima Ora Breaking News Politic

Demisie de ultimă oră în Parlament. Tăriceanu este Șocat. ”Cea mai mare dezamăgie a mea”. FOTO

Senatorul , Daniel Zamfir, care a trecut de la PNL la ALDE a anunţat, joi, la Antena 3, că  se va despărţi definitiv de Călin Popescu Tăriceanu, pentru că nu mai doreşte să fie membru al acestei formaţiuni politice.

„Din seara asta, dl Tudor, îmi dau demisia din ALDE. Plec cu mare amărăciune din acest partid și mă despart irevocabil de omul în care am avut cea mai mare încredere: Călin Popescu Tăriceanu. Cea mai mare dezamăgire a mea, ca om politic în care am crezut, este Călin Popescu Tăriceanu.

Am fost lăsat baltă. Lucrul care mă doare cel mai tare este că ALDE, care a stat trei ani la guvernare și s-a bătut pentru legea salarizării, legea pensiilor și alte lucruri bune făcute de această guvernare, le anulează acum, votând guvernul Orban. Singurul lucru pe care l-am auzit la dl Tăriceanu e că sunt prea puține femei în Guvern.

Nu e scandalizat dl Tăriceanu că se secretizează arhiva SIPA? Practic, iarăși mijlocul de șantaj asupra judecătorilor. Nu-l deranjează că discutăm, în programul de guvernare, despre cum să construim mai multe pușcării? E detaliat asta! Nu e un lucru care să deranjeze? Tot ce am făcut bun în guvernarea PSD-ALDE dăm la gunoi? Anulează colegii mei din ALDE tot ce a făcut bun în guvernarea PSD?” a spus Daniel Zamfir.

Demisie de ultimă oră în Parlament. Tăriceanu este Șocat. ”Cea mai mare dezamăgie a mea”. FOTO 4

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.