ATAC la fostul Ministru al Educației. Valentin Popa a dat o ultimă lovitură învățământului înainte de a demisiona
Ultima Ora Politic

Demisia lui Valentin Popa a produs controverse. Opoziția spune că este un ”șantaj politic”. Dragnea a cedat

Demisia lui Valentin Popa a produs controverse. Opoziția spune că este un ”șantaj politic”. Dragnea a cedat

Președintele Executiv al PMP, Marius Pașcan, a declarat joi, că demisia ministrului Educației, Valentin Popa, a venit în urma „șantajului politic” prin care liderul UDMR, Kelemen Hunor, conduce România, susținând că președintele PSD, Liviu Dragnea, a cedat.

„UDMR a cerut remanierea ministrului Educației, Valentin Popa, pentru că a cutezat să impună ca limba română să fie predată în unitățile de învățământ, implicit în cele purificate etnic, de către cadre didactice specializate. Ministrul a anunțat astăzi că pleacă din funcție, după o întrevedere cu tătucul Liviu Dragnea. Domnule Kelemen Hunor, nu îi cereți liderului pesedist să o înlăture și pe doamna premier Veorica, dacă tot conduceți prin șantaj politic România?

Nu îi cereți să înfăptuiască și autonomia teritorială etnică, la super oferta politică pesedistă a trădării noastre naționale?! Hai, că la disperarea sa penală, Dragnea a ambalat România la pachet! Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pregătește fastuos și prohodul națiunii române. Îndrăznește să crezi!”, a scris președintele Executiv al PMP, Marius Pașcan, pe Facebook.

Într-o altă postare, Marius Pașcan a precizat: „UDMR a șantajat, Liviu Dragnea cel pesedist a cedat!”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.