Delir total în PSD: Marele aeroport al lui Bădălau nu se mai face... din cauza lui Iohannis 1
Ultima Ora Politic

Delir total în PSD: Marele aeroport al lui Bădălau nu se mai face… din cauza lui Iohannis

PSD a început să dea vina pe Iohannis pentru orice! Astfel, premierul demis Viorica Dancila a anunțat, luni, că „cel mai mare aeroport privat din Europa”, care ar fi urmat să fie construit în județul Giurgiu, nu se mai face din cauza lui Klaus Iohannis.

„În momentul în care nu există stabilitate nu există predictibilitate, investitorii străini nu mai vin spre România. Am discutat cu țările din Golf, am discutat cu Emiratele Arabe, spuneau că vor să investească masiv în România. Începusem discuțiile pentru aeroportul București Sud, cu Emiratele Arabe și investitori români, astfel încât să începem proiectul de acolo. În momentul actual nu mai au aceeași dorința de a discuta pentru că este un guvern interimar.

Avem deja schemă aeroportului, am discutat cu Emiratele Arabe, am discutat cu investitori din România, urmă să semnăm demararea lucrărilor pentru acest aeroport”, a declarat Viorica Dancila într-un interviu pentru DC News.

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău (PSD), a anunțat la începutul lunii septembrie că va construi la Giurgiu unul dintre cele mai mari aeroporturi private din Europa. Compania care urmă să se ocupe de construcția aeroportului este din Emiratele Arabe, iar la proiect ar fi contribuit și Guvernul.

„Săptămâna această am avut o întâlnire, alături de premierul Viorica Dancila, cu reprezentanții companiei ce se va ocupă de construcția aeroportului privat de la Giurgiu. În octombrie ar putea începe lucrările la Aeroportul Constantin Brâncuși ce se va întinde pe 2.500 de hectare. Este un aeroport privat, iar Ministerul Economiei, alături de alte multe ministere, își vor aduce contribuția la această investiție”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.

Conform ministrului Economiei, aeroportul va fi atât pentru pasageri, cât și pentru marfă și va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa.

„Aeroportul va fi și pentru pasageri și pentru marfă. Va fi unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, iar compania ce va investi este din Emiratele Arabe”, susținea ministrul Economiei.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.