Dragnea nu se poate angaja bucătar la grădiniță pentru ca are condamnare. Dar poate fi președintele Camerei Deputaților
Ultima Ora Europarlamentare 2019 Politic

Declarațiile lui Dragnea crează proteste în Europa. Austria vrea ca PSD să fie sancționat. Se cere o moțiune în Parlamentul European

Karl Nehammer, secretarul general al Partidului Popular austriac (ÖVP), formaţiune membră a Partidului Popular European (PPE), a cerut luni Partidului Social-Democrat să depună la Grupul Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European o moţiune de sancţionare a PSD.

Liderul austriac s-a declarat deranjat față de afirmațiile liderului PSD Liviu Dragnea care a spus că de când este membră a Uniunii Europene România trăiește sub teroare.

„Sunt un european convins si un proamerican mult mai convins. Noi am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru o viaţă mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică şi teroare. Am vrut să intrăm în UE pentru a avea acces la dezvoltare şi a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decât dăm noi, decât oferim noi. Ne-am purtat și ne purtăm frumos în continuare. Cerem doar dreptul de a fi ascultaţi şi a pune pe masă niște argumente. Nu se poate ca tot ceea spunem noi, tot ceea ce facem noi să fie criticat, lovit blocat şi ce spun ceilalţi, care înseamnă o listă întreagă de minciuni, să fie luat de bune, fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem, este mult că ne dorim şi noi micul nostru colţ de lume?” a declarat Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.