Senatorul PNL Viorel Badea recunoscut pe plan internațional
Declarații din partea membrilor Noului Guvern
Ultima Ora Politic

Declarații din partea membrilor Noului Guvern. Sorina Plăcintă și Viorel Ștefan

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat vineri, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv, lista validată a noului Guvern.

Cabinetul Dăncilă va avea patru vicepremieri – Paul Stănescu (PSD), Ana Birchall (PSD), Graţiela Gavrilescu (ALDE) şi Viorel Ştefan (PSD) – fără portofoliu.

Unii membri ai Noului Guvern format au venit cu declarații cu privire la schimbările pe care vor să le aducă din poziția validată astăzi.

Viorel Ştefan, care a fost validat ca vicepremier în Guvernul Dăncilă de Comitetul Naţional Executiv al PSD, a declarat vineri că sistemul de globalizare a veniturilor va fi tratat „cu prioritate şi cu maximă seriozitate” de noul Executiv.

„Vorbim despre procesul de globalizare a veniturilor, ceea ce este un obiectiv raţional, se întâmplă în toată lumea civilizată şi, cu siguranţă, la un moment dat şi în România va trebui să realizăm acest demers – globalizarea veniturilor”, a afirmat Viorel Ştefan, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv al PSD.

Sorina Pintea, ministrul propus pentru portofoliul Sănătăţii,a declarat, vineri, după şedinţa CExN, că prioritatea sa este sănătatea, adăugând că îşi doreşte schimbarea mentalităţilor.

”Preşedintele Zetea mi-a făcut propunerea. (…) Sunt foarte multe de făcut, sănătatea este o prioritate şi sper să rămână o prioritate. Aş vrea să schimbăm cu toţii mentalităţile. Pentru că eu asta am făcut la Baia Mare”, a spus Sorina Pintea.

Declarații din partea membrilor Noului Guvern
Sorina Pintea – Ministerul Sănătății

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.