Declarația săptămânii: Dacă aurul României încape pe mâinile PSD-lui, îl transformă în ghiuluri și inele
Ultima Ora Economic Politic Social

Declarația săptămânii: Dacă aurul României încape pe mâinile PSD-lui, îl transformă în ghiuluri și inele

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, la Botoșani, că liberalii vor ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară, motivând că nu vrea „să încapă pe mâinile lui Bădălău și Vâlcov, să îl transforme în ghiuluri și inele”, relatează Mediafax. De asemenea, acesta a spus că astăzi liberalii vor ataca la CCR și legea „scandaloasă” care „instituie un paradis fiscal”, respectiv zone cu regim derogatoriu de la regimul fiscal, aplicabil unor terenuri precum insule, grinduri şi alte suprafeţe de uscat.

Declarația săptămânii: Dacă aurul României încape pe mâinile PSD-lui, îl transformă în ghiuluri și inele

Ludovic Orban a declarat că PNL va ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară, pentru a nu ajunge aurul „pe mâinile lui Bădălău și Vâlcov”.

„Vom ataca la CCR legea privind aducerea aurului în țară. Dacă vă aduceți aminte domnul Bădălău, întrebat ce va face cu aurul României, a zis o să facem ghiuluri și inele. Nu vrem ca rezerva de aur a României și încapă pe mâinile lui Bădălău, Vâlcov, ca să îl transforme Bădălău, așa cum a declarat, în ghiuluri și inele”, a spus Orban.La începtulul lunii aprilie, Nicolae Bădălău a declarat, într-o emisiune tv, că „avem aur foarte mult. Îl vindem, îl ia Banca Naţională, ne facem inele, ghiuluri”.Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul legislativ iniţiat de Liviu Dragnea şi Şerban Nicolae care prevede ca Banca Naţională a României (BNR) să repatrieze 91,5% din aurul depozitat de România în străinătate.Președintele PNL, Ludovic Orban, a mai declarat, miercuri, la Botoșani, că liberalii vor ataca astăzi (joi) la CCR legea care „instituie un paradis fiscal”.

„Vom ataca la CCR tot în cursul zilei de azi (joi – n.r.), o lege scandaloasă, inițiată și sprijinită de PSD-ALDE, evident și de UDMR și alții care, ce vrea să facă? Să instituie un paradis fiscal, Lacul Belina. Domnul Șerban Nicolae se întoarce la locul comiterii faptei. Iată că acum vin și încearcă să transforme în paradis fiscal toată zona Lacului Belina. Atâta lipsă de decență rar mi-a fost dat să văd. Adică băieții aceștia vor să facă păcănele acolo. E tot o formă de amnistie fiscală pentru niște investitori care, evident, unde vor să investească? La Lacul Belina”, a spus Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.