Dăncilă în alertă. Boc a primit funcție la Bruxelles. Guvernul verificat de primarul Clujului. Dovada
Orașul lui Boc, un pas în fața Capitalei. Polițiștii vor fi dotați cu camere video portabile
Ultima Ora Politic

Decizie bombă a lui Emil Boc. Îi dă din nou peste nas lui Dăncilă

Primăria Cluj-Napoca va trece, de la 1 august, la eliminarea consumabilelor din plastic, cum ar fi pahare și tacâmuri, folosite în instituție la protocol sau servire a mesei, dar și la cantina orașului sau la creșe, acestea urmând a fi înlocuite cu materiale reciclabile. Primarul Emil Boc îi dă astfel din nou peste nas Vioricăi Dăncilă, reușind să evolueze alături de orașul său.

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că, prin această acțiune, Primăria Cluj-Napoca va intra în rând cu lumea modernă din Occident, care a trecut la eliminarea acestor produse din plastic.

„De la 1 august, trecem la eliminarea din uzul curent a produselor și materialelor din plastic la nivelul Primăriei Cluj-Napoca și altor entități subordonate, cum sunt cantina primăriei sau creșe, în ceea ce privește activități de protocol sau servire a mesei. Acestea vor fi înlocuite cu produse din materiale reciclabile. Deci, de la 1 august, adio pahare și tacâmuri de plastic la conferințele de presă sau la ședințele Consiliului Local. Prin această acțiune, Primăria Cluj-Napoca va intra în rând cu lumea modernă din Occident, care a trecut la eliminarea acestor produse”, a spus Boc.

Edilul a subliniat că este vorba de exigențe europene, care sunt îndeplinite și de primăria clujeană, cunoscând cât de nociv este plasticul pentru mediu și cât de multe daune provoacă, prin poluare, cetățenilor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.