Sorina încă nu poate pleca din România. Ce au hotărât magistrații 1
Ultima oră. Video. Primele imagini din noua casă a Sorinei
Ultima Ora Justiție Politic Social

Sorina încă nu poate pleca din România. Ce au hotărât magistrații

Judecătoria Slatina a amânat decizia în cazul Sorinei, fetiţa de 8 ani, din Baia de Aramă, pentru data de 18 iulie, pentru îndeplinirea unor obligaţii stabilite în sarcina părţilor, fiind vorba de chestiuni organizatorice.

„Prin încheierea de şedinţă din data de 15.07.2019 completul specializat de minori şi familie, căruia i s-a repartizat dosarul nr. 6333/225/2019, a acordat termen de judecată în data de 18.07.2019, ora 10.00, pentru îndeplinirea obligaţiilor stabilite în sarcina părţilor”, a transmis, luni, Judecătoria Slatina.

Judecătoria Slatina ar fi trebuit să decidă luni dacă Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, poate părăsi ţara împreună cu familia de români stabiliţi în Statele Unite ale Americii, care a adoptat-o.

Judecătoria Slatina este a cincea instanţă chemată să soluţioneze ordonanţa preşedinţială, după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinţi, Curtea de Apel Craiova şi Tribunalul Olt.

Procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.