Nucleară din Parlament. Ministrul de finanțe Eugen Teodorovici ajunge la Pușcărie. FOTO
Nucleară din Parlament. Ministrul de finanțe Eugen Teodorovici ajunge la Pușcărie. FOTO
Ultima Ora Economic Politic Social

Debandadă în PSD: În timp ce Dragnea țipă în megafoane în Târgoviște împotriva ”Șî eu”, Teodorovici se alătură protestatarilor

În timp ce Dragnea țipă în megafoane în Târgoviște împotriva ”Șî eu”, Teodorovici se alătură protestatarilor. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici (PSD), a anunțat că se alătură masivului protest de vineri, ora 15.00, prin care românii cer autostrăzi și reproșează politicienilor că au ignorat atâția ani investițiile în infrastructură.

„Mă alătur acestei acțiuni. Da, particip. Am auzit că vin în fața ministerului din alte structuri și mă alătur, că toți vor autostrăzi”, a declarat ministrul Teodorovici, citat de ziare.com.

Asta, în timp ce președintele PSD, Liviu Drganea, a spus, în Târgoviște, despre protestul ”Șî eu” că este un circ ieftin. Discursul liderului social-democaților a fost redat în direct prin difuzoare în centrul orașului.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul ”România vrea autostrăzi” şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Protestul a fost inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care va inaugura, tot de la ora 15.00, primul și singurul metru de autostradă din Moldova, construit chiar de el.

Drept reacție la protest, PSD a anunțat că vor începe tot vineri lucrările la centura ocolitoare a Bacăului, parte a autostrăzii Moldovei. ”#NeRespectamPromisiunile” – s-au lăudat social-democrații în postarea de pe Facebook, asta deși ei s-au aflat la putere, în diverse forme, în 20 din ultimii 29 de ani.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.