De astăzi, românii pot critica PSD doar la comanda PSD
Ultima Ora Justiție Politic Social

De astăzi, românii pot critica PSD doar la comanda PSD

Jandarmeria Argeș anunță că protestatarii de la Topoloveni vor fi sancționați contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Argeș anunță că 10 persoane au organizat o adunare publică nedeclarată.

„Astăzi (vineri n.r.), în timpul desfășurării unui eveniment organizat de Primăria orașului Topoloveni la Casa de Cultură, 10 persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale”, arată sursa citată.

Persoanele vor fi sancționate contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor.

Mai mulți protestatari au fost ridicați la Topoloveni, în județul Argeș, de jandarmi și duși la Poliție pentru legitimare. Potrivit lui Flavius Tănase, purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, protestatarii au afișat bannere și au scandat lozinci și au fost conduși la secția de poliție pentru legitimare.

Altel spus, zece oameni nu se mai pot aduna într-un loc pe domeniul public pentru a manifesta împotriva PSD decât cu aprobarea puterii reprezentate de, desigur, PSD!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.