Interlop de 36 de ani din București după ce a tras cu pistolul
Interlop de 36 de ani din București după ce a tras cu pistolul
Justiție Ultima Ora

FOTO. ȘOC. Interlop de 36 de ani din București după ce a tras cu pistolul asupra concubinului soției sale

Un membru al lumii interlope din Bucureşti, cunoscut sub porecla Robert Yoc, a fost arestat preventiv după ce l-ar fi împuşcat în antebraţ cu un pistol cu bile pe un văr al său.

Poliţiştii de la Secţia 26 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

”În fapt, la data de 6 februarie 2024, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, ar fi suferit o plagă prin împuşcare, în regiunea antebraţului, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4.

Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, s-a stabilit că, în urma unor divergenţe verbale cu un bărbat, privind o presupusă relaţie extraconjugală cu soţia sa, acesta i-ar fi provocat o rană prin împuşcare, prin folosirea unui pistol cu bile de cauciuc”, a arătat Poliția Capitalei.

Robert Yok
Robert Yok

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.