Darius Vâlcov DĂ BOMBA. Taxa pe activele bancare se calculează şi se plăteşte trimestrial
Darius Vâlcov mai are de așteptat. I-au amânat dosarul în care este condamnat la 8 ani de închisoare
Ultima Ora Politic

Darius Vâlcov își toarnă cenușă în cap. ”De două zile mă gândesc. Îmi cer iertare de la toți”

Darius Vâlcov își toarnă cenușă în cap. ”De două zile mă gândesc. Îmi cer iertare de la toți”

După ce a declanșat un scandal de proporții în România, dar și în afara acesteia, în urma comparației Președintelui cu dictatorul Hitler, Darius Vâlcov face primele declarații. Își cere iertare în fața tuturor, spunând că timp de două zile s-a gândit la această situație devastatoare pentru el. 

„De două zile mă gândesc cum am ajuns în această situație de dezbinare, chiar si sprijinită puternic financiar din afara țării. Recunosc că prin gestul meu am contribuit la continuarea acestei lupte fără sens. Sunt un om pașnic, echilibrat, desi am experiența nedreptăților fără șir. Totuși m-a afectat și pe mine starea de tensiune, de dușmănie.

În România s-a ajuns la absurditatea „noi si ei”. Noi poporul , ei conducătorii Noi români din România, ei diaspora. Noi PSD-ALDE, ei #REZIST. Absurd! În acest context se înscrie gestul meu. Îmi cer iertare pentru nesăbuința mea. Îmi cer iertare de la toți românii pe care i-am mâhnit.

Nu mă reprezintă asemenea lupte. Doresc sa fiu parte din soluție la găsirea dialogului între compatrioții mei, fie că se opun acestui guvern, fie că-l susțin”, a declarat Darius Vâlcov pentru Cancan.ro.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.