Dăncilă și PSD primesc decisiva. Parlamentul European, susținere totală pentru Kovesi 1
Ultima Ora Justiție Politic

Dăncilă și PSD primesc decisiva. Parlamentul European, susținere totală pentru Kovesi

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan a anunțat pe pagina sa de facebook echipa de negociatori ai Parlamentului European pentru poziția de procuror-șef european. Aflăm astfel de cine va fi evaluată Laura Codruța Kovesi.

”Tocmai s-a decis echipa de negociatori ai Parlamentului European pentru poziția de procuror-șef european. Aceștia sunt:1. Monika Hohlmeier, președinta Comisiei de control bugetar (CONT), PPE, Germania2. Juan Fernando Lopez Aguilar, președintele Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE), S&D, Spania3. Maite Pagazaurtundua, vicepreședintele Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE), Renew, Spania

Aceștia vor negocia în numele Parlamentului European cu reprezentanții Consiliului. Mandatul lor este simplu și clar: Laura Codruța Kövesi este candidatul Parlamentului European pentru funcția de procuror-șef european. Este singurul candidat al Parlamentului și este singura persoana pe care Parlamentului European o va accepta în poziția de procuror-șef european.”, a scris Siegfried Mureșan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.