Incredibil. Meleșcanu o trădează pe Dăncilă. Lovitură cruntă pentru premier și PSD
Incredibil. Meleșcanu o trădează pe Dăncilă. Lovitură cruntă pentru premier și PSD
Ultima Ora Externe Politic

Dăncilă și Meleșcanu primesc lovitura de la Bruxelles. Trebuie scoși din viața politică

Premierul Viorica Dăncilă și senatorul ALDE Teodor Meleșcanu s-au înțeles că funcția de președinte al Senatului după demidsia lui Tăriceanu să-i revină fostului ministru de externe, care va fi susținut de grupul PSD.

Gestul Vioricăi Dăncilă de a-l face pe Meleșcanu al doilea om în stat a stârnit rumoare la Parlamentul European de unde se cere demisia de urgență a Guvernului.

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac le cere foștilor săi colegi din Parlamentul României să depună urgent o moțiune de cenzură prin care să demită actualul guvern condus de premierul Viorica Dăncilă.

”Îmi place tot mai mult și mai mult această capcană în care a picat Tariceanu. După ce l-a folosit Dragnea ca pe o cârpa politică, acum a venit și rândul lui Dancilă să-l umilească într-un hal fără de hal, lasându-l fără partid și, mai nou, fără parlamentari care fug disperați la PSD pentru funcții în stat.

Tudorel Toader, "Ministru #rezisTT" din Guvernul Dăncilă

PSD sfidează totul și-l pune al doilea om în stat pe Meleșcanu, cel care de două ori a umilit milioane de români, la alegerile prezidențiale din 2014 și europarlamentare din 2019, îngrădindu-le dreptul la vot și aruncând în aer toată politica externă a României.

Este tot mai clar că Dăncilă trebuie trimisă acasă prin moțiune și scoasă din politică, odată cu Meleșcanu, pentru totdeauna!”, spune Tomac.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.