Dăncilă se vede la Cotroceni. Șefa PSD este în război cu Iohannis, Ponta și Tăriceanu 1
Ultima Ora Breaking News Politic

Dăncilă se vede la Cotroceni. Șefa PSD este în război cu Iohannis, Ponta și Tăriceanu

Șefa PSD Viorica Dăncilă se plânge de forțe oculte care vor să distrugă partidul pe care îl conduce. În discursul de la lansarea candidaturii pentru Președinție, șefa PSD își încurajează colegii și aruncă săgeți spre toată lumea.

„Să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor pentru interesul lui, a aruncat România în haos”, a spus Dăncilă despre Iohannis, contracandidatul său în cursa pentru Cotroceni.

Viorica Dancila i-a atacat dur sambata, la Romexpo, unde și-a lansat candidatura la prezidentiale, pe Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu și Victor Ponta.

Despre Iohannis spune că este cel mai toxic președinte și că acesta i-a sacrificat pe români doar pentur a mai obține un mandat la Cotroceni.

Voi lupta în acestă campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut vreodată. Un președinte care și-a bătut joc de Constituție, a aruncat România în haos, nu a făcut nimic bun pentru români. A sacrificat românii din ambiția unui nou mandat. Avem datoria să înlăturăm acest personaj dispus să facă rău propriului popor pentru interesul lui. (…) Nimeni nu va reuși să ne distrugă, oricâți Iohannis, Ponta sau Tăriceanu vor mai fi!”, a spus Dăncilă,realitea.net.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.