Dăncilă se retrage din cursa pentru președinție. Baronii PSD îi dau Decisiva 1
Dăncilă, atac la Iohannis. ”Foame de putere și lipsă de viziune”
Ultima Ora Breaking News Politic

Dăncilă se retrage din cursa pentru președinție. Baronii PSD îi dau Decisiva

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, spune că, dacă trece moţiunea de cenzură, Viorica Dăncilă nu va mai fi candidatul PSD.

De altfel, Ponta susţine că ”doamna Dăncilă nu va mai fi nimic şi ăsta este un lucru bun chiar şi pentru PSD pentru că e o ghiulea de picioarele PSD”.

Victor Ponta a declarat, marţi seară, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că Viorica Dăncilă se teme de Pro România, întrucât parlamentarii PSD au acum o alternativă.

Ponta susţine că Viorica Dăncilă a sunat personal 12 parlamentari de la Pro România pentru a le promite post de ministru, dacă nu votează moţiunea de cenzură.

”Cel puţin în grupul Pro România sunt, am numărat eu, am vorbit cu 12 colegi pe care i-a sunat doamna Dăncilă personal, nu prin interpuşi, şi le-a promis miniştrii. Şi râdeam, că dacă 12 sunt de la Pro România, câţi vor mai fi de la PSD?”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România susţine că Viorica Dăncilă nu înţelege responsabilitatea funcţiei de prim-ministru.

”Faptul că, totuşi, a promis 7,5 miliarde de lei din banii publici, pentru nişte lucrări ale unor primari… Doamna Dăncilă e, într-adevăr, o persoană care nu înţelege responsabilitatea funcţiei de prim-ministru, care calcă în foarte multe străchini, cum spune românul şi sper ca joi să scăpăm de doamna Dăncilă pentru că, iară, se dovedeşte mai dăunătoare decât domnul Dragnea”, a mai spus Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.