Dăncilă se laudă în fața studenților. Le cere rezultate în schimbul ”măsurilor luate” 1
PSD dă replica: ”Românii au nevoie de continuarea programului nostru de guvernare”
Ultima Ora Politic

Dăncilă se laudă în fața studenților. Le cere rezultate în schimbul ”măsurilor luate”

Premierul Viorica Dăncilă a transmis studenților Universității de Petrol și Gaze Ploiești că se așteaptă în noul an universitar la confirmarea prin rezultate a măsurilor luate de Guvern.

Dăncilă a spus, la deschiderea noului an universitar, că revine cu bucurie și emoție la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești, instituție care „și-a pus puternic amprenta asupra formării” sale.

Premierul a enumerat măsuri luate de Guvern pentru stundeți, absolvenți și profesori, printre care majorarea salariilor cadrelor dicatice sau investițiile din infrastructura universitară.

„Dragi studenți, să vă bucurați de toată încrederea noastră că veți deveni adevărați profesioniști de care România are atâta nevoie. Așteptările mele pentru anul universitar 2019 2020 sunt legate de o confirmare prin rezultate a măsurilor pe care le-am luat până acum”, a spus premierul.

La sosirea în Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești, Viorica Dăncilă a fost așteptată de câțiva protestatari, care au scris pe pancarte mesaje precum„Nu ne mai alungați tinerii din țară” sau „Ghiță e în Serbia, nu la Ploiești”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.