Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă rămâne în arest la domiciliu. Acuzată de corupție pe vremea când era la Guvern
Ultima Ora Politic

Dăncilă se ia în gură cu Comisia Europeană. O acuză de minciună

Comisia Europeană nu a primit niciuna dintre propunerile pentru funcția de comisar european din partea României, respectiv Dan Nica și Gabriela Ciot, au afirmat pentru MEDIAFAX un oficial al instituției.

Pe de altă parte, premierul Viorica Dăncilă susține că propunerile au fost trimise către Comisia Europeană încă de când a fost luată decizia privind cele două nominalizări.

„Nu am făcut propunerea? Nu am mers cu două propuneri? Le-am trimis de atunci, cele două propuneri. Nu am mers pe două propuneri?”, a afirmat luni, la Parlament, Viorica Dăncilă.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, marți, după ședința Comitetului Executiv, că Dan Nica rămâne propunerea pentru funcția de comisar european, iar dacă se cere, social democrații au și o propunere de rezervă, o femeie, respectiv pe Gabriela Ciot.

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, lunea trecută, prin vot, că Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi nu sunt apți pentru funcția de comisar european. Comisia a trimis o scrisoare către președintele PE.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.