Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Document Bombă de la Bruxelles. Dăncilă este Terminată. Milioane de români au fost înșelați de șefa PSD. FOTO
Ultima Ora Politic

Dăncilă sare la gâtul opoziției din Parlamentul European. ”Vor să strice imaginea României”

 Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că Dan Nica nu a fost respins de Comisia Europeană, însă partidele de opoziție din Parlamentul European spun orice pentru a strica imaginea României.

„Nu a fost respins (Dan Nica-n.r). Eu respect presa, știu că are un rol important, dar atunci când se vine în spațiul public cu infromații false acest lucru nu mai oferă un grad mare de încredere. Înainte de a apărea o informație trebuie să existe certitudinea că acea informație este reală. Cei din PE din opiziție am văzut că spun orice pentru a strică imaginea României, am văzut ce spune Siegfried Mureșan, am văzut ce spun ceilalți. Ei spun din punct de vedere politic. Eu respect deciziile CE. Purtătorul de cuvânt nu a spus acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă, la Romexpo, unde a participat la ”Forumul agricultorilor – bilanț și perspective”.

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, marți, că dacă Dan Nica va fi respins de Comisia Europeană, PSD va veni cu cea de-a doua propunere pentru funcția de comisar european, respectiv cu Gabriela Ciot.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii