Viorica Dăncilă nu mai are scăpare. Negocieri în Parlament pentru dărâmarea Guvernului
Viorica Dăncilă nu mai are scăpare. Negocieri în Parlament pentru dărâmarea Guvernului
Ultima Ora Politic

Dăncilă s-a supărat pe protestatari. ”Nu au argumente, de asta jignesc”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Cluj-Napoca, după ce un grup de protestatari a urmărit-o la o vizită în municipiu și a aruncat după ea cu hârtie igienică și a huiduit-o, că aceștia ar trebuie să își revizuiască comportamentul.

„Aceste violențe, lucruri urâte, jignirile, arată că de fapt nu au alte argumente. Eu consider că violența este atributul oamenilor slabi care nu au proiect, cum am văzut. Eu înțeleg, dacă sunt nemulțumiți de ceva, pot să vorbească despre nemulțumirile lor, pot să aducă la atenția opiniei publice orice lucru pe care îl consideră greșit. Dar ca să vii să jignești și să țipi, să arunci, acest lucru cred că nu le-ar face onoare și cred că ar trebui dânșii în primul rând să își revizuiască un pic comportamentul pentru că ceea ce fac acum este transmis probabil în mai multe televiziuni, avem Summit-ul de la Sibiu și nu cred că este oportun. Nici acum și nici pentru mai târziu”, a spus Dăncilă.

Jandarmii clujeni au intervenit joi blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcția intrării respective.

Când au aflat că premierul a ajuns în spital pe o cale de acces laterală, protestatarii au fugit în direcția acesteia, strigând „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduși de hoți” și „Ne e silă de Dăncilă”.

Unul dintre protestatari a aruncat în direcția premierului cu un sul de hârtie igienică .

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată cu proteste și în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locația întâlnirii.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii