dancila
Dăncilă promite fără să știe situația. Ce spune despre rezidențiat
Ultima Ora Politic Prezidențiale 2019

Dăncilă s-a pus pe treabă. Începe turneul prin țară pentru prezidențiale

Votată candidat PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă continuă turneul prin țară. Finalul acestei săptămâni este rezervat regiunii Moldova. Președinta PSD face turul filialelor pentru a-i mobiliza pe aleșii locali pentru alegerile prezidențiale.

Prima oprire în calitate de prezidențiabil PSD este la Vaslui, unde premierul este așteptat.

Săptămâna trecută, Dăncilă a fost în Ardeal, unde a vizitat organizațiile Bistrița, Mureș și Harghita.

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale a descris cum vrea să câștige alegerile. Dăncilă a spus că președintele Klaus Iohannis spunea „pas cu pas”, iar PSD spune acum „tur cu tur”.

Dăncilă a mai precizat că toți liderii județeni PSD trebuie să își asume un scor la prezidențiale, menționând că dacă partidul pierde alegerile își va asuma demisia de onoare de la șefia formațiunii.

„Categoric. Am spus acest lucru pentru e normal să ne asumăm fiecare rezultate. Așa cum în teritoriu fiecare județ își asumă un anumit target, Bucureștiul, sectoarele din București își asumă un scor și eu va trebui să îmi asum acest lucru. Este o demisie de onoare pe care trebuie să o aibă toți cei care nu vor atinge scorul propus. O demisie de onoare cred că se impune. Eu cred că trebuie să fim foarte corecți. Obiectivul este să câștigăm alegerile prezidențiale. Domnul Iohannis spunea pas cu pas, noi spunem tur cu tur, și atunci ne propunem să intrăm în turul doi și pe urmă să câștigăm alegerile prezidențiale. Noi cred că avem toate șansele, suntem un partid puternic, organizat, care a avut această dezamăgire la europarlamentare. Trebuie să câștigăm încrederea electoratului”, a afirmat Viorica Dăncilă, întrebată miercuri la Digi 24 dacă își va asuma scorul PSD la prezidențiale.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.