Dăncilă, reacție la protestele românilor. ”Strigă hoții, dar eu nu am furat nimic”
Ultima Ora Politic

Dăncilă, reacție la protestele românilor. ”Strigă hoții, dar eu nu am furat nimic”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în țară, că este un plan, fiind vorba despre aceleași persoane, care sunt ”oameni slabi”. ”Sunt așa de ușor de cumpărat? Țipă <hoții>. Nu am furat în viața mea absolut nimic”, a spus ea.

”Deja am văzut că este un plan în care anumiți oameni îi întâlnim, aceeași oameni, în mai multe locuri. Stau și mă gândesc, sunt așa de ușor de cumpărat, chiar nu le pasă de impresia celor din jurul lor, chiar nu se gândesc cât de rău fac ca și imagine?”, a spus la Zalău premierul Viorica Dăncilă, întrebată despre cei care protestează în timpul vizitelor sale în teritoriu.

Ea a mai spus că principalul mesaj trebuie să fie de unitate.

”Nu spun că Guvernul României a rezolvat tot. Mai sunt multe de făcut și multe de rezolvat, dar în momentul în care nu ai argumente, în momentul în care ești rău intenționat, în momentul în care ești un om slab, că în atributul oamenilor slabi este violența verbală și violența fizică, te manifești în modul acesta. Dacă nu aveam deschidere către dialog, dacă nu voiam găsim soluții, îi înțelegeam și spuneam că nimeni nu vrea să discute cu ei. Dacă aveau anumite preocupări, anumite probleme la care voiau soșluții din partea guvernului îi înțelegeam, dar această atitudine care efectiv pe mine nmă uimește – să vii cu coroane, să vii cu tot felul de jigniri, să țipi <hoții>… Nu am furat în viața mea absolut nimic! Aceste lucruri nu sunt specifice pentru noi, ca țară”, a mai spus Dăncilă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.