Dăncilă așteaptă candidații la șefia PSD. Ce așteptări are premierul
Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Marinei Române
Ultima Ora Politic

Dăncilă promite 20 000 lei pentru fiecare gospodărie. Programul va fi promovat ”în curând”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi, că Guvernul va promova „în curând” un program numit «Dezvoltarea regiunii nord-est» prin care să acorde fiecărei gospodării 20.000 de lei pentru, printre altele, izolarea termică şi energetică a locuinţelor și încălzire cu centrale termice.

„De asemenea, vom promova în curând un proiect aflat deja în transparenţă decizională privind programul guvernamental «Dezvoltarea regiunii nord-est». Vrem să îmbunătăţim condiţiile de viaţă pentru români, pentru cei care nu beneficiază de utilităţile necesare unui trai decent. În acest sens, vom acorda pentru fiecare gospodărie un ajutor nerambursabil de 20.000 de lei pentru izolarea termică şi energetică a locuinţelor, încălzire cu centrale termice, asigurarea de apă caldă menajeră prin sisteme solare, amenajarea de grupuri sanitare în interiorul locuinţei şi conectarea gospodăriilor la reţeaua de apă, canalizare şi gaze”, a anunțat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Acest proiect este prezentat în ședința de Guvern de joi, în primă lectură.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii