Dăncilă primește Nucleara de la Bruxelles. Prim-ministrul României acuzat de FalsDăncilă primește Nucleara de la Bruxelles. Prim-ministrul României acuzat de Fals
Dăncilă primește Nucleara de la Bruxelles. Prim-ministrul României acuzat de Fals
Ultima Ora Breaking News Politic

Dăncilă primește Nucleara de la Bruxelles. Prim-ministrul României acuzat de Fals. FOTO

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile.

Intenția Vioricăi Dăncilă este aspru criticată din Parlamentul European. Fostul președinte al României, europarlamentarul PMP, Traian Băsescu spune că este cel ai mare Fals pe care l-a văzut așternut pe hârtie în ultimul timp.

”Categoric, dacă aș fi președinte de partid, nu aș semna un asemenea pact, pentru că în primul rând ar fi o urcare în barca guvernului PSD pe niște politici pe care noi le-am acuzat a fi incorecte.

V-o spun sigur, am văzut în pact aici că grija PSD-ului care cheamă la semnarea acestui pact e bunăstarea românilor. Să nu se supere nimeni pe mine, dar e cel mai mare fals pe care l-am văzut pus pe hârtie, în ultimul timp.

Mărirea pensiilor și salariilor nu înseamnă creșterea bunăstării. Înseamnă creșterea calității vieții. Nu înseamnă spitale în care iei nosocomiale și ieși la cimitir, școli adecvate.

Calitatea vieții înseamnă să aibă autostrăzi, un mediu curat și abia apoi salariu. Degeaba ai salariu mai mare dacă te duci în spital și mori, degeaba ai pensie mai mare când ieși din spital cu o cruce în față. Pensiile trebuiau mărite, dar trebuiau mărite chibzuit”, a spus Băsescu duminică la Rtv.

Traian Băsescu propune soluția de mijloc: „Aș putea să iau eu guvernul, ca să enervăm pe toată lumea”
Când va anunța Curtea de Apel dacă Băsescu a colaborat cu Securitatea
loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii